Himmelske Dage På Heden 2019

Viborg Stift inviterer hele Danmark til at fejre Kristi Himmelfart på heden i Herning.

De "Himmelske dage" er et sandt overflødighedshorn af spændende aktiviteter, koncerter og gudstjenester, af børnebibelland, samtalesofaer og meterlangt kagebord.

Skive og Salling provsti arrangerer gratis transport til Åbningsgudstjenesten den 30.maj. Der er afgang fra Skive Kirke klokken 12.00 og afgang hjemad fra Herning klokken 18.30.

Tilmelding er nødvendig og skal ske til Skive Kirkekontor på tlf. 97 52 01 46 senest 14. maj.

Åbningsgudstjenesten bliver på Torvet, hvor Søren Birch vil dirigere et stort kirkekor med 700 korsangere fra området, som sammen med Herning kirkes drengekor vil være med til at give nogle ekstra decibel til fællessangen, akkompagneret af Prinsens Musikkorps.

Læs mere om de Himmelske Dage her