Skive Kirkes Voksenkor

Koret har ca. 18 lønnede sangere i alderen 16-30 år og synger til gudstjenester og koncerter i Skive kirke. Hver torsdag er der en korprøve, hvor der arbejdes med stemmetræning, nodelære mm., og hvor søndagens salmer og motet indøves. Derudover arbejdes der med forskellig slags musik til de 2-4 årlige koncerter, koret medvirker i.

Som korsanger tjener man 1200 - 1500 kr. om måneden alt efter fremmøde, og man skal regne med at være til rådighed ved de kirkelige højtider jul, påske og pinse.

Man kan altid henvende sig til korets leder Morten Ladehoff på tlf. 29246085 og høre nærmere, hvis man er interesseret i at synge i koret. Der er et begrænset antal pladser, og man skal til en foresyngning for at komme i betragtning. I koret arbejdes der målrettet og seriøst med musikken i en venlig og afslappet atmosfære, og der er et godt socialt sammenhold sangerne imellem.

Korleder Morten Ladehoff: ladehoff5@hotmail.com