Sommerkirke

I sommerkirken skal vi bygge, skabe og synge. Vi skal arbejde med stærke fortællinger om verdens højeste tårn, en væltet mur og om verdens bedste brobygger. Det gør vi blandt andet ved at lave drama og være kreative.

Derfor får vi brug for save, limpistoler og skruemaskiner. Legoklodser, ispinde og perler. Vi kan heller ikke klare os uden et klaver, en kirke og et rigtig godt bål. For måske er den stærkeste bro, den vi bygger mellem hinanden?

Alder: 3.-6.klasse

Hvor: Skive Kirke og Sognegård

Hvornår: 29.juni – 1. juli kl. 9-15 og 2. juli kl. 9-16

Undervisere: Kirke- og kulturmedarbejdere Karoline Rønne og Mette Thybo Jensen og organist Hanne Sloth Poulsen