Du er her: 
lørdag05dec2020

Julekoncert - velgørenhedskoncert i Skive Kirke

lørdag05dec2020 kl. 15:00 - 16:00

Ved koncerten vil sanger Helene Tungelund, bassist Kinnon Church og den ene af kirkens organister Tobias Dahl ved flyglet spille og synge julen ind.

Billetsalget fra julekoncerten vil ubeskåret gå til Skive menigheds julehjælp. Pladser kan reserveres ved mail til Tobias Dahl på: tobias@skivesogn.dk

Helene Tungelund har en baggrund i den rytmiske musik og folkemusikken. Foruden at være sanger, sangskriver og harpenist i sit eget projekt under navnet Sylfide synger hun bl.a. i det album aktuelle Nevestas Voice som beskæftiger sig med europæiske folkesange. De danske salmer og sange har en særlig plads hos Helene og fortolkes med nærvær og ukompliceret musikalitet. 

Kinnon Church stammer fra Boston, USA. Han har en alsidig musikkarriere både som teatermusiker, jazzmusiker og klassisk kammer- og orkestermusiker. Kinnon flyttede til Aarhus i sommeren 2019 fra Boston og er hurtigt blevet en eftertragtet musiker i det danske musikmiljø. Kinnon har bl.a. spillet med ensembler og orkestrer som Aarhus Symfoniorkester, Aalborg Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester og BaroqueAros og spillede ved dette års Aarhus Kammermusik Festival.

Med deres alsidige, musikalske baggrund vil de tre musikerer gøres deres til at skabe en stemningsfyldt koncert, hvor der vil være lidt for en hver smag.

Entré 60,- 

Pladser kan reserveres ved mail til Tobias Dahl på: tobias@skivesogn.dk

Billetten betales i døren med mobilpay eller kontant