Du er her:

Undervisningstilbud

I Skive kirke værdsætter vi samarbejdet med skolerne højt. Vi indgår i samarbejdet på skolens præmisser, og vores tilbud er tilpasset de forenklede fælles mål.

Vi vil gerne byde indenfor i kirkerummene, men vi kommer også gerne ud på skolerne.

Se vores undervisningstilbud i menuen.

Vi samarbejder med folkekirkens skoletjeneste i Viborg Stift og inddrager flere af deres materialer.

Har I ideer eller ønsker til undervisningstilbud, vil vi gerne kontaktes.

Animerede kalkmalerier

Kalkmalerierne er en vigtig kilde til at forstå middelalderens mennesker, deres tro og forestillingsverden. I projektet krydser animation, kalkmalerier og moderne udtryksformer hinanden, og elevernes skaber selv animerede kalkmalerier.

Et lærerkursus med animationsworkshop klæder dig på, og som en del af forløbet slutter i af i kirken, hvor eleverne hører om de lokale kalkmalerier og fremviser deres egne animerede kalkmalerier.

Se mere og bestil undervisningsmateriale her

Materialet er lavet af Folkekirkens Skoletjenester

Nyt tilbud til 4. og 5. klasse

Bibeleventyr

Tag dine elever med på rejse gennem Det Gamle og Det Nye Testamente.

Vi bruger fagter, billeder, drama, rap og trylleri til at huske med.

Mette Thybo Jensen mette@skivesogn.dk eller tlf. 23 67 41 77