Dyrene i Bibelen

Du kan arbejde med forløbet i både kristendomskundskab og billedkunst eller håndværk og design. Det behøver ikke at være tværfagligt.

I kristendomskundskab arbejder eleverne med fire forskellige fortællinger fra Bibelen. Der er fokus på to områder:

• fortællingernes komposition: Liv - død - nyt liv
  • at se fortællingerne fra dyrenes perspektiv, så de åbnes op på en anderledes måde

I billedkunst er der fokus på at skabe et tredimensionelt dyr med farver og detaljer samt det at følge en vejledning.

I håndværk og design handler det også om formgivning, men med fokus på hårde og bløde materialer og i at følge en vejledning.

I kirken møder eleverne løven Ryan, som fortæller om sit liv i løvekulen, mens kirke- og kulturmedarbejderen fortæller om dyrenes forskellige roller og symbolske betydninger.

Materialer og læringsmål findes på SkiveDNA

Fag: Kristendomskundskab, billedkunst, håndværk og design

Målgruppe: 4.-6. klasse

Varighed: 6-8 lektioner + besøg ca. 60 min.

Sæson: Hele året

Sted: Vor Frue Kirke