Jagten på den glemte viden

Spændende forløb fra Viborg Stifts Skoletjeneste for Kristendomskundskab.

I en fjern fremtid, hvor hele verden er blevet digitaliseret, er der sket et computernedbrud, og al viden er forsvundet.

En vogter står i en kirke og har glemt hvorfor. En dårlig hukommelse er utrolig skidt i en verden, hvor man ikke længere kan søge efter viden på computeren. Derfor har vogteren brug for hjælp til at finde den forsvundne viden.

Det er rammen om forløbet, hvor eleverne skal arbejde med kirkerummets indretning og de handlinger, der sker i kirken. De arbejder både hjemme på skolen og under besøget i kirken, skal de løse en række opgaver i et stjerneløb for at hjælpe vogteren med at genvinde sin hukommelse.

Materialer og lærervejledning skal bestilles hos Viborg Stifts Skoletjeneste for Kristendomskundskab www.vibsko.dk

Besøget i kirken bookes hos mette@skivesogn.dk eller på tlf. 23 67 41 77